EĞİRDİR'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI SÜRÜYOR


Gündem 18.07.2020 14:49:00 0
EĞİRDİR

Eğirdir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleşen programlar devam ediyor. Saat 12.00’de Hızırbey Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu, duaların yapılması ve ikramın ardından Askeri ve Mülki erkanın katılımı ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Şehitliğinde bir tören gerçekleşti.


Törene Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Aydoğan BUDAKÇI, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Daire Müdürleri, Siyasiler ve çok sayıda yüksek rütbeli asker katıldı. Yüce Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ile Türk bayraklarımız göndere çekildi. Eğirdir Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ ile Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.


Şehit Mezarlıkları ziyaret edilerek çiçekler bırakıldıktan sonra buradaki program sona erdi. Akşam saat 20.00’de Mehteran eşliğinde halkında katılımı ile kortej eşliğinde Eğirdir Hükümet Meydanında program devam edecek.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı