EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK: ESNAFIN MUTLULUĞU TOPLUMUN MUTLULUĞU


Siyaset 14.07.2020 12:47:00 0
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK: ESNAFIN MUTLULUĞU TOPLUMUN MUTLULUĞU

Eğirdir Belediye Meclisi Temmuz ayı birleşimlerinde tarihi kararlara ve önemli projelere imza attı. İlçede bulunan tüm esnafları ilgilendiren karar Başkan Veli GÖK ve Belediye Meclisi Üyelerinin tamamının kabul oyuyla işleme alındı. Böylelikle bugüne kadar Eğirdir esnafımızın lehine 3 aylık kira terkini haricinde pandemi öncesinde de Otopark ücretleri kaldırıldı, kira artış oranları %24-30’dan %15’e düşürüldü, hafta tatili ruhsat harçları kaldırıldı, Belediye alacaklarında tahakkuk eden gecikme zamları aylık %5’den, %1,6’ya düşüldü, İçme suyu bedelleri % 30 düşürüldü.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK,  tüm Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin görüşlerini tek tek aldı. Koronavirüs kısıtlamalarında işyerleri açık olanlar ile tamamen kapalı olan işyerleri de göz önünde bulunduruldu. Eğirdir Belediye Meclisinin Temmuz ayı birleşiminin son gününde oy birliği ile terkin kararı esnaflarımız arasında ayrım yapılmadan meclisten geçti.

Belediye Başkanı Veli GÖK, Meclis toplantısı sonunda yaptığı konuşmada “Esnafın mutluluğu, toplumun mutluluğudur. Tüm Meclis Üyelerimi ve Birim Müdürlerimizi emeklerinden ve çalışmalarından dolayı kutluyorum, fakat önümüzdeki süreçte Belediyemize kira ve diğer borçları bulunan esnaflarımızın borçlarını en kısa zamanda ödemeleri hususunda gerekli çalışmaların yapılmasını istiyorum”dedi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!