Ege Üniversitesinden öğrencilerine "Hoş Geldin" kutlaması


Gündem 21.10.2021 12:00:00 0
Ege Üniversitesinden öğrencilerine

Uzaktan eğitim sürecinin ardından tekrar kampüse kavuşan Ege Üniversitesi öğrencileri, düzenlenen “Ege’ye Hoş Geldin” şenliğinin ilk gününde doyasıya eğlendiler. Gündüz tanıtım stantları ve eğlenceli aktivitelerle vakit geçiren Egeli gençler, akşam Sinestezi ve Fondip guruplarının konserleriyle coşkuyu yaşadı.

EGE AJANS(İZMİR)-  Öğrencilerimizle kampüste uzun bir aradan sonra buluştuğumuz için çok mutluyuz diyen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, " Öğrenci topluluklarımızın tanıtım stantlarından oyun ve konserlere kadar çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenliğimiz oldukça eğlenceli geçiyor. Zorlu bir sürecin ardından öğrencilerimize bir nebze olsun moral ve motivasyon sağlayabildiysek ne mutlu bize" dedi. 

“Ege’ye Hoş Geldin” şenliği kapsamında Ege Üniversitesi bünyesindeki pek çok öğrenci topluluğu stant kurarak faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan ve fakülte dekanları da kurulan stantlarda öğrencilerle buluşarak sohbet ettiler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor