Gündem

Gündem Haberleri

Edremit Gürespor, 2de 2 yaptı


Gündem 18.10.2021 14:00:00 0
Edremit Gürespor, 2de 2 yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, ligin ikinci haftasında Samsun Basketbol İhtisas’ı farklı mağlup ederek ikide iki yaptı.

BALIKESİR(İGFA)- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 2.haftasında Samsun Basketbol İhtisas'a konuk olan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşılaşmanın ilk periyodunu 21-14 önde tamamladı. İkinci periyodda Ceren Ciğerci, İrem Yalçın ve Sema Şenol’un sayıları ile farkı arttıran Gürespor soyunma odasına 46-25 önde gitti. Üçüncü periyodu 65-36 önde tamamlayarak maçı da 90-47 kazanmasını bildi. Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ligin üçüncü haftasında 23 Ekim Cumartesi günü Edremit Spor Salonu’nda Botaş Gelişim ile karşılaşacak.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı