ECZACILAR HAZIR AMA ISPARTA'DA BAŞLAMADI DUYURUYU BEKLEYİN…


Sağlık 17.04.2020 22:49:00 0
ECZACILAR HAZIR AMA ISPARTA

Isparta Eczacılar Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolut, Cumhurbaşkanlığı’nın eczaneler üzerinden maske dağıtımının henüz büyükşehirlerde başladığının altını çizdi. Ecz. Kurtbolat, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanlığımızın kararı ile maske satışı yasaklandı. Türk Eczacılar Birliği, Sağlık Bakanlığı ile görüşme yaptı. Maskelerin dağıtımı konusunda bir çalışma yapılabileceği söylendi. Sistem yapılandırması oluştu. Öncelikli olarak büyük illerde başladı. Şu an 30 büyükşehirde uygulanıyor. 20-65 yaş arasında vatandaşlara devlet tarafından maske gönderilecek. Daha Isparta’ya maske ulaşımı olmadı. Büyükşehirler bittikten sonra diğer şehirlerde başlayacak. Maske gelince biz çalışmalara başlayacağız. Duyurularımızı yapıp, dağıtacağız. Maskeler henüz elimize ulaşmadı. İnsanlar boşu boşuna dışarıya çıkmasınlar. Biz duyuruyu yapıncaya kadar maske müracaatı için eczanelere gelmemelerini rica ediyoruz.”


HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı
Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi