Düşük riskli Mardinde kontrollü normalleşme sevinci

Koronavirüs risk haritasında, düşük riskli iller arasında yer alan Mardinde, kontrollü normalleşme sevinci yaşanırken Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşları rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.


Gündem 3.03.2021 10:00:00 0
Düşük riskli Mardinde kontrollü normalleşme sevinci

MARDİN (İGFA) - Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, COVID-19 ile mücadele kapsamında il genelindeki tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür etti. Mardinin düşük riskli illerde yer almasının vatandaşlarca rehavete kapılmasına yol açan durum haline gelmemesini isteyen Vali Demirtaş, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

"Kontrollü normalleşme kapsamında rehavete kapılmadan maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat etmeye devam edelim" çağrısında bulunan Vali Demirtaş, "Mezopotamyanın eşsiz güzelliğine karşı güzel sohbetler eşliğinde çaylarınızı yudumlamayı özlediniz. Kademeli normalleşme kapsamında kafe ve restoranlarda mesafe ve hijyen kurallarına aynı şekilde uymaya devam etmenizi rica ediyorum. Unutulmamalıdır ki kontrollü normalleşme salgının bittiği anlamına gelmemektedir. Salgın artış eğiliminin tekrar yükselmesi kazanımları kaybettirebilir" dedi.

Bu arada uzun bir aradan sonra kafe, pastane ve lokantaların yeniden müşteriyle buluşmaya başladı. Mardinin düşük riskli iller kategoride yer almasından memnun kaldıklarını belirten işletmeciler, kurallara uyacaklarını söyledi.




Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı