Gündem

Gündem Haberleri

Dumlupınar şehitleri unutulmadı

Milli Savunma Bakanlığı, Çanakkale Boğazında sulara gömülen Dumlupınar şehitlerini vefatlarının 68nci yıldönümlerinde anıldı.


Gündem 4.04.2021 14:00:00 0
Dumlupınar şehitleri unutulmadı

ÇANAKKALE (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, hazin kazanın 68nci yıldönümlerinde Vatan Sağolsun diyerek boğazın soğuk sularına gömülen Çanakkaledeki Dumlupınar şehitlerini unutmadı.

MSBnin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "4 Nisan 1953 sabahı elim bir kaza sonucu Çanakkale Boğazı’nın derin maviliklerine emanet ettiğimiz Dumlupınar şehitlerimiz, kazanın yaşandığı Nara Burnu açıklarında, TCG ÇANAKKALE Denizaltımızın personeli tarafından denize çelenk bırakılarak anıldı.  Dumlupınar Şehitlerimiz için ayrıca Barbaros Şehitliğinde de tören icra edildi. Ebediyete intikal etmelerinin 68’inci yıl dönümünde, “Vatan Sağ olsun” diyerek canlarını vatana feda eden ve her zaman kalbimizde yaşattığımız şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı