DOSTLUK YOLUNDA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR


Gündem 1.02.2020 01:16:00 0
DOSTLUK YOLUNDA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Isparta-Burdur dağ yolunda iki otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza Isparta-Burdur yolunda meydana geldi. İhsan B.'nin kullandığı 15 NE 009 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Eyüp P. yönetimindeki 32 PN 038 plakalı araçla çarpmıştı. Kazada Eyüp Ö. ile aynı araçta bulunan yolcu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, daha sonra hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.