Yaşam

Yaşam Haberleri

Dokumapark çiçek açtı


Yaşam 11.04.2020 15:41:00 0
Dokumapark çiçek açtı

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bahara hazırlık kapsamında Dokumapark alanına ektiği mevsimlik çiçekler açtı.

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark, baharın gelmesiyle rengarenk çiçeklerle bezendi.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün bahara hazırlık kapsamında Dokumapark alanına ektiği mevsimlik çiçekler açtı. Koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle parkların ziyarete kapatılması kararından önce dikimi gerçekleştirilmiş olan sardunya, menekşe, bellis, alisyum, Bodrum papatyası gibi türlerdeki binlerce çiçek, parkın dört bir yanını renklendirdi. Görsel şölen oluşturan çiçeklerin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak bakımları yapılıyor. Rengarenk açan çiçeklerin otları temizleniyor, toprağı havalandırılıyor ve gün aşırı sulanıyor. Koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından, Antalyalıları rengarenk çiçeklerle doğaya koşan bir Kepez bekliyor.  


Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi
'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek 'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon