Doğru Parti Malatyada teşkilatlanıyor

Genel Başkanlığını Rıfat Serdaroğlunun yaptığı Doğru Parti Malatyada İl ve ilçe teşkilatlarını oluşturuyor.


Gündem 4.03.2021 17:30:00 0
Doğru Parti Malatyada teşkilatlanıyor

MALATYA (İGFA) - Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Battalgazi, Yeşilyurt ve Pütürge ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı.

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Güler Özgül, Yönetim Kurulu üyesi Nihat Nacar ve Battalgazi İlçesi Kadın Kolları Başkanı Asuman Sevinçhan ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Vahap Günere parti ve  çalışmalara ilgili bilgi veren DP İl Bakanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatyanın sorunlarının takipçisi olduklarını kaydetti.

"Sultansuyu Harasının özelleştirme adı altında şahıslara kiraya verilmesi bizleri üzmüştür" diyen Başkan Yalçın, "Sultansuyu Harasına Hipodrom yapılmasını beklerken, kurulu tesislerin özelleştirilmesi son derece düşündürücüdür. Bu nedenle Malatyanın her sorununun takipçisi olacağız. Malatyada yeni örgütleniyoruz. İl Teşkilatımızı, Kadın ve Gençlik Kollarını oluştutuyoruz. Battalgazi, Yeşilyturt ve Pütürge de ilçe tesşkilatlarımızı kurduk. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ise, her sorunun ve her derdin çözümünün siyaset kurumuna ait olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. 

 


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...