Gündem

Gündem Haberleri

Diyarbakırda vaka alarmı

Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, son 15 günde kentte artan Koronavirüs vaka sayıları nedeniyle “Aman Dikkat” uyarısında bulundu.


Gündem 4.04.2021 17:00:00 0
Diyarbakırda vaka alarmı

DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, salgın sona erene kadar belirlenen ve uygulaması oldukça basit olan maske, mesafe ve temizlik kuralına herkesin dikkat etmesinin önemine değinerek, şunları kaydetti: “Sevgili Diyarbakırlılar; Aman Dikkat! Maalesef, son 15 gün içinde, pozitif vaka sayımız yüzbinde 20’lerden yüzbinde 60’lara çıktı. Evet, havalar ısınıyor, herkes kendini dışarı atmak istiyor ancak, Hep beraber sağlığımızı korumalıyız.”

MAVİ MESAJ

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs salgınıyla ilgili il bazlı açıklamalarında, sarı kategoride orta riskli kentler arasında yer alan Diyarbakır’da, vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Salgının, kentte sosyal yaşamın kesintiye uğratmaması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu hatırlatmak amacıyla geçen hafta billboardlara “AMAN DİKKAT Mavi olmak için kurallara titizlikle uyalım” afişlerini aşan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşı, daha dikkatli davranmalarını sağlamak amacıyla el broşürleriyle bilgilendirecek.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı