Diyarbakırda İLYAD eğitimi aldılar

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünün sağlık personeline yönelik "İleri Yaşam Desteği (İLYAD)" eğitimi sona erdi.


Gündem 31.03.2021 14:00:00 0
Diyarbakırda İLYAD eğitimi aldılar
DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan İLYAD eğitimi tamamlandı. Eşit, kaliteli ve daha etkin bir acil sağlık hizmeti sunulması amacıyla başlayan sağlık perosneline yönelik eğitimlere Siirtten gelen katılımcılar da eşlik etti. COVID-19 pandemisi nedeniyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami şekilde uyularak tamamlandı.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı