Diyarbakır Bağlarda rüşvet iddiası!

Diyarbakırda CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, Bağlar Belediyesine ait bir aracın içinde 850 bin TL bulunduğunu, paranın gayrı resmi yollardan belediye çalışanlarına teslim edildiğini ve bu paranın belediye yetkilileri tarafından paylaşıldığını iddia e


Gündem 5.10.2021 12:30:00 0
Diyarbakır Bağlarda rüşvet iddiası!

DİYARBAKIR (İGFA) - CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, Bağlar Belediyesi’nde yaşandığı iddia edilen bir yolsuzluğu gündeme taşıdı. CHP’li Yavuz, Bağlar Belediyesi’ne ait olduğunu öne sürdüğü bir aracın içinde 850 bin lira olan iki torbanın fotoğraflarını paylaşarak, bu paranın belediye yetkilileri tarafından bölüşüldüğünü söyledi ve söz konusu kişileri kamuoyuna açıklama yapmaya davet etti.

BELEDİYE 'İFTİRA' DEDİ, CHP’Lİ YAVUZ MECLİS KARARINI İŞARET ETTİ!

Bağlar Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise “Araçlar bize ait değil, yapılan suçlamalar tamamıyla iftira" denildi. Yerel yönetimin bu açıklaması üzerine CHP’li Yavuz, 5 Ocak 2016 tarihli Bağlar Belediye Başkanlığı meclis kararını işaret ederek, encümen kararı ile bahse konu araçların Bağlar Belediyesi’ne ait olduğunu kaydetti.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak