Gündem

Gündem Haberleri

Dijitalleşmenin kitabını yazdı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Dijital İletişim Uzmanı Dr. Nabat Garakhanova’nın, pandemi nedeniyle artan dijital kullanıma ışık tutacak #dijitalekalptenbağlı marka isimli kitabı raflarda yerini aldı.


Gündem 15.03.2021 14:30:00 0
Dijitalleşmenin kitabını yazdı

KONYA (İGFA) - Uzun yıllardır dijital üzerine hem akademisyen kimliği hem de iş hayatındaki çalışmalarıyla tanınan KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Dijital İletişim Uzmanı Dr. Nabat Garakhanova, mesleki deneyimlerini #dijitalekalptenbağlı marka isimli kitapta anlattı.

KTO Karatay Üniversitesi Yayınları’ndan çıkan kitap, Türkiye’de ilk kez basit bir anlatımla fenomenlikten web sitesi kurulumuna, dijital ebeveynlikten dijital terminoloji sözlüğüne kadar dijitale dair merak edilen tüm sorulara cevap veriyor.

Kişilerin okuduklarını daha detaylı okumaları ya da kitapta anlatılan örnekleri video olarak izlemeleri için her sayfaya karekod yerleştirdiklerini söyleyen Dr. Nabat Garakhanova, kitapta sosyal medya fenomenliğinden dijital ebeveynliğe, dijital terminoloji sözlüğüne ve hatta web sitesi kurulumuna kadar tüm bilgileri aktardıklarını kaydetti. Garakhanova, kitabın tanıtımı için 10 ilde imza gününe katılım sağlayacağını bildirdi.


Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz” Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz”
Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü
Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”