Didimde Gülümsuya gönüllülerden destek


Gündem 27.10.2021 13:00:00 0
Didimde Gülümsuya gönüllülerden destek

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu, doğuştan bifina spina hastası olan Gülümsu Süvari’ye akülü araba hediye ettiler.

Kemal ETLEÇ(DİDİM POSTASI)- Gülümsu Süvari(11) ve annesine akülü arabayı, Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu (Didim Help in Hands) üyeleri düzenlenen törenle teslim ettiler.

Grup Başkanı Lynn Cole "Gülümsu ile tanışmamız 2015 senesine kadar gidiyor.İlk karşılaştığımızda Gülümsu 6 yaşındaydı .Bu zamana kadar kendisine tedavisi için gerekli uzay terapi aleti,yürüme aparatı, tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Gülümsu ve annesi bu zamana kadar Gülümsu’nun tedavisi için birlikte çok büyük çaba gösterdiler. Gülümsu artık büyüdü, kendi başına gezmek istiyor. Bizde kendisine bugün akülü araba hediye ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Gülümsu’nun  ve tüm engellilerimizin elimizden geldiğince her zaman yanındayız" dedi.

Gülümsu’nun annesi Meliha Süvari de "Didim Help in Hands Grubuna çok teşekkür ediyoruz. Bize her zaman destek oldular. Gülümsu şu an çok mutlu. Artık kendi başına gezebilecek, okula gidebilecek" dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı