Gündem

Gündem Haberleri

Didim zeytinine Medusalı tanıtım

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiyenin en özel bölgelerinden biri olan Didim tarımsal alandaki benzersiz konumuyla da ön plana çıkıyor.


Gündem 25.02.2021 10:30:00 0
Didim zeytinine Medusalı tanıtım

KEMAL ETLEÇ / DİDİM POSTASI
Didim Kaymakamlığı , Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Didim Ziraat Odası Başkanlığı ve Milet Müze Müdürlüğünün ortak çabasıyla Apollon Tapınağı ve Milet Ören yeriyle ilgili farkındalığı artırmak ve doğa ile tarih arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmak için bahsedilen alanlar ve diğer anıt ağaçlarda yetişen zeytinlerden soğuk sıkım olarak olarak hazırlanan zeytinyağları özel şişeleriyle birlikte yoğun bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktı.
 

Didim’in simgesi olan Medusa logolu özel tasarım cam şişelerde sunulan yüksek polifenollü zeytinyağı, ilçenin tanıtımında önemli bir yer edinecek.

 

 

  

 


Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı! Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti
Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi