Didim de CHP Kadın Kolları çıkartması


Gündem 22.10.2021 21:00:00 0
Didim de CHP Kadın Kolları çıkartması

Seçim çalışmalarına başlayan CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Aydın Kuşadası’nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve 81 ilin kadın kolları başkanları ile toplantı yapmaya hazırlanıyor. Bu çalışma öncesinde Didimi ziyaret eden 81 ilin Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Kolları genel sekreteri Mehtap Yücel, öncelikle Didim Belediyesinin Aromatik Bitkiler serasını gezdiler.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)-  Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret eden CHP Kadın Kolları heyeti, pandemi nedeni ile belediye bahçesinde karşılandı.

Partinin asli unsuru kadınlarımızdır ve bu buluşma bizim için önemli diyen Başkan Atabay,  "adın elinin değmediği yerde bereket olmuyor. Partinin enerji kaynağı sizlersiniz. Her zaman için seçimlerde öncülüğü siz yapıyorsunuz. Parti içi aksaklıklarda birleştirici güç oluyorsunuz" dedi. Didim çok göç alan bir ilçe ve burada 81 ilden kadın temsilcimiz yer alıyor diyen CHP Kadın Kolları genel Sekreteri Mehtap Yücel, "Yarın Kuşadası'nda yapacağımız 'Kotalar Bize  Dar, Hedefimiz İktidar' toplantısı ile seçim startı vereceğiz. Bu startı Egeden veriyor olmamız bizim için yarıca önemli. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 


İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler
Başkan Yazıcı’dan tarafsızlık ve dürüstlük yemini Başkan Yazıcı’dan tarafsızlık ve dürüstlük yemini
Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı