Didim Belediyesi’nden vatandaşa günde 3 çeşit yemek

Didim Belediyesi, günde üç çeşit sıcak yemek projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Kasım ayından itibaren devam eden uygulama ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün üç çeşit sıcak yemek hizmeti veriliyor.


Gündem 24.02.2021 14:30:00 0
Didim Belediyesi’nden vatandaşa günde 3 çeşit yemek

AYDIN SES
Sıcak Yemek Dağıtımı projesi ile maddi anlamda zorluk yaşayan vatandaşları, COVID-19 hastası olan vatandaşları ve yardıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşları tespit eden  Belediyesi, her gün sıcak yemek dağıtımı ile Didimlilere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Günlük alınması gereken kalori hesaplaması yapılarak planlanan yemek menüsü, Barış Cafe’nin aşçıları, belediye personelleri tarafından sağlıklı ve hijyenik bir şekilde hazırlanarak, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Barış Cafe’nin mutfağından çıkan sıcak yemeklerin dağıtımı, belediye personellerinden oluşan dört ekip tarafından 200 haneye yapılıyor.

“VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Sıcak Yemek Projesi hakkında konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Özellikle pandemi kısıtlamaları nedeniyle işlerini kaybeden, işleri azalan ve maddi anlamda zorluklar yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek için bu projemizi başlattık. COVID-19 hastalığına yakalanan ve yardıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşlarımızı da düşünerek bu projemizi geliştirdik. Didim Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimiz. Bu nedenle de sıcak yemek menülerimiz, günlük kalori ihtiyacı hesaplamasına göre belirleniyor. Didim’deki her bir vatandaşımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 


"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah
Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de