Diba Barışan İzmirin ENleri arasında

İzmirin en çok bilinen ödüllerinden biri olan İzmirin ENleri ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende en başarılı kadın girişimci kategorisinde Diba Barışan ödülün sahibi oldu.


Gündem 12.10.2021 10:30:00 0
Diba Barışan İzmirin ENleri arasında

İZMİR(İGFA)- İzmir'in ENL'leri adı altında 12. kez Dora Magazin'in Marriot Otel'de düzenlediği gecede İzmir'in önde gelen isimleri katılım sağladı.

Gecede yılın en başarılı kadın girişimci ödülünü alan Diba Barışan, "Ödülü kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan dik duran bütün kadınlar için alıyorum" dedi.

Gecede en iyi manken ödülü Şevval Şahin'in olurken, en iyi dernek Kansersiz Yaşam Derneği ve Dida Kaymaz'ın oldu.  En tarz kadın Simay Tokatlı. En iyi magazin sunucusu Buse İskenderoğlu seçildi. Duman Ajans'ın en iyi kareografi ödülünü aldığı gecede Murat Acar en iyi tasarımcı seçildi

Korcan Karar sunumuyla gerçekleşen gecede Sibel Arna kırmızı halıda davetlilerle keyifli sohbet gerçekleştirdi. Dora Magazin 12. kez muhteşem bir geceye imza attı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı