DEVA Partisinden Bursada Türk Kızılayına kan desteği

Kan hizmetleri alanında önemli faaliyetler yürüten Türk Kızılayı’na Bursada DEVA Partisinin Mudanya kurucu yönetiminden kan desteği geldi.


Gündem 28.03.2021 18:30:00 0
DEVA Partisinden Bursada Türk Kızılayına kan desteği
BURSA (İGFA) - COVID-19 sürecinde kan bağışlarının azalma eğilimine girmesi üzerine Türk Kızılayı Bursa Şubesi Mudanya Temsilciliği, ilçede kan bağışı kampanyası düzenledi. 
Mudanya Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına DEVA Partisinin Mudanya kurucu yönetimi de kan desteğinde bulundu. Partili gençlerin de katıldığı bağışta konuşan DEVA Partisi Mudanya kurucu İlçe Başkanı  Dr. Dilek Durak, değerli hizmetler yapmak üzere çıktıkları yolda ilk adımı kan vererek yaptıklarını söyledi. "Bugün sana, yarın bana ve herkesin kana ihtiyacı olacağı bir gün elbet gelecektir" diyen Başkan Durak, "O nedenle kan bağışı kültürünün yerleşmesi çok değerlidir. Bizde bu gururlu yolda ilk adımımızı can kurtarmanın verdiği maneviyatla atıyoruz. Güzel İlçemize,  ülkemize hizmet yolunda kanımızda, canımızda feda olsun" diye konuştu. 
Kızılay Kan Otobüsü aracılığıyla bağışlara yoğun ilgi gösterildiğini kaydeden Türk Kızılayı Mudanya Temsilcisi Mustafa Bayrak ise, Mudanyalılara teşekkür etti.

BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba