DEVA Partisi Malatya Arapgir Naci Güleçe emanet

DEVA Partisi Malatya-Arapgir ilçe kongresinde başkanlığa Naci Güleç seçildi.


Gündem 12.03.2021 12:00:00 0
DEVA Partisi Malatya Arapgir Naci Güleçe emanet

MALATYA (İGFA) - Arapgir Millet Han’da yapılan kongreye Deva Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gezer, Malatya il başkanı Onur Güneş, il yönetim kurulu üyeleri, Arapgir CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve BBP ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.
Genel Başkan Ali Babacan’da çevrim içi bağlantı ile ilçe kongresine katılarak partilileriyle bir araya geldiği genel kurulda bir yıl önce kurulan Deva Partisinin bu kısa sürede çok önemli yollar kat ettiğini ifade eden DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Malatya da örgütlenme aşamalarını hızlı bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Üye sayısının her geçen gün katlanarak arttığı Malatyada 9. kongreyi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayan Güneş, DEVA Partisi kadrolarının halkın hak ettiği huzur ve güven ortamı için, müreffeh yaşam koşullarının tesisi için tüm gücüyle çalışacağını söyledi. 

Konuşmalar sonrasında DEVA Partisi Arapgir İlçe Başkanı Naci Güleç başkanlığında yönetim kurulu belirlendi. Güleç başkanlığındaki yönetimde Erol Avşaroğlu, Dursun Özgüler, İlhan Yücel, Veli Doğan, Osman Derin, Bekir Boztepe, Muhammed Göldağ, Nazlı Elif Güleç,  Ahmet Koç ve Hüseyin Özgüler seçildi.

   


Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı! Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti
Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi