Denizlide Eğitim için El Ele online eğitim

Denizlide Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 13 yıl önce hayata geçirilen "Eğitim İçin El Ele Projesi’nde ücretsiz eğitimler, COVID-19 tedbirleri dolayısıyla çevrim içi olarak sürdürülüyor.


Gündem 19.04.2021 09:30:00 0
Denizlide Eğitim için El Ele online eğitim

DENİZLİ (İGFA) - Denizlide 13 yıl önce başlayan Eğitim İçin El Ele Projesinin aynı anlayışla sürdüğünü kaydeden Proje Koordinatörü Gülseren Akın, daha güzel bir gelecek için el ele vermeye devam ettiklerini söyledi. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlanlara yönelik ücretsiz eğitimlerin gönüllü eğitmenler tarafından verilmeye devam ettiğini kaydeden Gülseren Akın, küresel salgın dolayısıyla eğitimlerin online gerçekleştiğini söyledi.  Akın, amaçlarının öğrencilerin pandemi sürecinde mağduriyet yaşamadan sınavlara hazırlanarak istedikleri bölümleri kazanmalarına katkı sağlamk olduğunu kaydetti.

Hatırlanacağı gibi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin 2008-2009 eğitim öğretim yılında başladığı projenin eğitimlerinde kullanılan kitap ve deneme sınav setleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı