Denizlide Başkan Şevik, MİS yönetiminde

Denizlide Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) bünyesinde hem belediye işçilerin hakkını korumak, hem de üyeleri olan belediyelerin iş barışına ve verimliliğini artırmak için mücadele edecek.


Gündem 25.03.2021 15:00:00 0
Denizlide Başkan Şevik, MİS yönetiminde
DENİZLİ (İGFA) - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS)’in, geçtiğimiz ekim ayı içerisinde yaptığı 8. Olağan Genel Kurulu’nda Denetleme Kurulu’na seçilmişti. Belediye Başkanlığı yaptığı ilk iki dönemde olduğu gibi bu dönemde de belediye çalışanlarının yanında yer olan Başkan Mustafa Şevik,  işçilerin hakkını koruma,  belediyelerin iş barışına ve verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalarını MİS çatısı altında sürdüreceğini belirtti. 
Gerek sosyal yardımlar, yemek parası, ikramiye gibi benzeri haklar hariç olmak üzere en az alan çalışanımızın maaşlarını asgari ücretin üzerinde tutmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Şevik, "Bundan böyle İşçinin hakkını alın teri kurumadan veren bir düstur içinde olan MİS bünyesinde hem işçilerin hakkını korumak, hem de üye belediyelerin iş barışına ve verimliliğin artmasına katkıda bulunmaya çalışacağını söyledi.

Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı
Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak