Denizli Merkezefendide spor kurslarında yeni dönem başlıyor

Denizlinin Merkezefendi ilçesinde yeni dönem spor kursu kayıtları başladı.


Gündem 9.03.2021 14:00:00 0
Denizli Merkezefendide spor kurslarında yeni dönem başlıyor

DENİZLİ (İGFA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve sporla iç içe bir yaşam sürdürmesi adına açılan spor kurslarının yeni dönemi başladı. Kontenjanla sınırlı olan kurs kayıtları 14 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Futbol (6-14 yaş), basketbol (6-14 yaş), tenis (6 yaş ve üzeri), zumba(15 yaş ve üzeri), pilates(16 yaş ve üzeri), badminton(7 yaş ve üzeri), akıl oyunları ve satranç(5 yaş ve üzeri), voleybol(7 yaş ve üzeri), halk oyunları(8 yaş ve üzeri), jimnastik(4-12 yaş), minder güreşi(8 yaş ve üzeri), robotik kodlama(6-10 yaş) ve fitness(16 yaş ve üzeri) branşlarında ücretsiz olarak eğitimler verilecek.

Kurslar Selçukbey, Sevindik, Gümüşçay, Sümer, Şemikler, Akkonak, Merkezefendi, Servergazi, Gerzele ve Alpaslan Mahallesi kurs merkezlerinde gerçekleştirilecek. Merkezefendililer, www.merkezefendi.bel.tr/kurs adresinden veya 0258 265 3888 numaralı çağrı merkezinden kurslara katılabilir ve detaylı bilgi alabilir.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı