Denizli Merkezefendi, Ramazanda da el ele iyilik yayacak

Denizlide Merkezefendi Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Ramazan ayına özel başlattığı, hayırseverler aracılığı ile yardım elinin uzatıldığı ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi, bu yıl da Ramazan ayında devam edecek.


Gündem 1.04.2021 13:00:00 0
Denizli Merkezefendi, Ramazanda da el ele iyilik yayacak

DENİZLİ (İGFA)- Merkezefendi Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Ramazan ayına özel başlattığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve pandemide ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa, hayırseverler aracılığı ile yardım elinin uzatıldığı ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi, bu yıl da Ramazan ayında uygulanacak.

İşletmelerinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştiremeyecek olan esnafın uğrayacağı gelir kaybını en az düzeye indirme ve can suyu olma amacı taşıyan proje kapsamında, Merkezefendi Belediyesi sosyal yardım ve evde bakım birimlerinden hizmet alan, yemek yapamayan yaşlı, engelli ve ekonomik durumu kötü olan ihtiyaç sahiplerinden gelen talepler üzerine yemek paketleri restoran tarafından kendilerine ulaştırılacak.

KAYIT 5 NİSAN PAZARTESİ

Merkezefendi El Ele iyilik hareketinde faaliyet göstermek isteyen restoranların kayıt işlemleri 5 Nisan Pazartesi günü, iyilik hareketine destek vermek isteyen hayırseverlerin işlemlerinin ise 12 Nisan Pazartesi günü kadar www.merkezefendi.bel.tr/elele adresinden gerçekleştirilebileceği bildirildi.

TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK

Güçlüklerin ve zorlukların üstesinden hep birlikte geleceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, El Ele İyilik Hareketinin geçen yıl tüm Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Başkan Doğan, gerçekleştirilecek destek ile hem evlerinde sıcak iftar yemeği bekleyen ihtiyaç sahibi hemşerilerinin yanında olacaklarını, hem de uzun zamandır ekonomik sıkıntı yaşayan esnaf kardeşlerimize can suyu olacaklarını söyledi.


Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti