Denizli Merkezefendi el ele büyüyor

Denizli Merkezefendi Belediyesinin sosyal projelerinden olan "Merkezefendi El Ele Kampanyası", salgınla mücadele döneminde de verdiği desteklerle vatandaşlara ve esnaflara can suyu oldu.


Gündem 27.02.2021 12:30:00 0
Denizli Merkezefendi el ele büyüyor

DENİZLİ (İGFA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Saraylar Mahallesi Demirciler Caddesi’nde hizmet veren esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, eşiyle birlikte lokanta işleten Serhat Güngül, ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi sayesinde işletmenin ayakta kaldığını anlattı.

Konuşmasında zaman zaman duygusallaşan Güngül, “Bu iş yeri ayaktaysa sizin sayenizde ayaktadır" diyerek Ramazan ayında yapılan iyilik hareketi kapsamında desteklerden yararlandıklarını anlattı. "İyilik hareketinin bize sağladığı fayda ile işlerimiz düzeldi" diyen Güngül, "Borçlarımızı ödeyebildik ve işletmemizdeki motorumuzu yeniledik. Bu motorun yarısı sizindir başkanım, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Merkezefendi Belediyesi’nin kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Doğan, “Birbirimizle dayanışmaya çalışıyoruz. Bu Ramazan ayında da yine iyilik hareketimizi yapacağız. Bu iyilik hareketimiz esnafımız için iyi oluyor ve esnafımıza, sizlere can suyu oldu. Bu zor günleri hep birlikte, dayanışmayla aşacağız. Bir sıkıntınız olduğunda kapımız her zaman açık” dedi.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ