Denizli Çivrilde CHPden iktidara pankart tepkisi

Denizlinin Çivril ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı, gece yarısı toplatılan "128 milyar dolar nerede?" pankartlarıyla ilgili iktidara tepki gösterdi.


Gündem 14.04.2021 13:30:00 0
Denizli Çivrilde CHPden iktidara pankart tepkisi
DENİZLİ (İGFA) - CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş gece yarısı toplatılan “128 milyar dolar nerede?” pankartları ile ilgili iktidara tepki gösterdi. "İktidar kuyruğu sıkıştırdı. Merkez Bankası’nın 128 milyar dolarını duman edenler sorduğumuz soruya cevap vermekten kaçıyor" diyen CHP Çivril İlçe Başkanı Ataş, cevabı 84 milyon yurttaş gibi herkesin çok iyi bildiğini söyledi. "Kötü yönetim, yapboz edilen bakanlar ve merkez bankası başkanları, yanlış hamleler ülkenin kasasındaki parayı eritti" diyen Başkan Aktaş, "Bunu düzeltmek için hiçbir adım atmayan iktidar, pankartla sorduğumuz soruyu düşmanca tavırla tıpkı 128 milyar doları yok ettikleri gibi ortadan kaldırmak istiyorlar. Gerçekler yok edilemez, gerçekler gizlenemez. 128 milyar doların nerede olduğu sorusuna cevap vermek ve bu milleti aydınlatmak zorundasınız. Biz de cevabı sizden alana kadar hem pankartla, hem sesle, hem sosyal medyada, sesimizin çıktığı her platformda sormaya, dile getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı