Denizli Büyükşehirden AK Parti Kadın Kollarına kutlama

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi seçilen Denizli Milletvekili Nilgün Ök ile yedek üye seçilen Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi kut


Gündem 9.03.2021 15:00:00 0
Denizli Büyükşehirden AK Parti Kadın Kollarına kutlama

DENİZLİ (İGFA) - AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kuruluna Denizli Milletvekili Nilgün Ök asil üyeliğe, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi ise yedek üyeliğe seçildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uzun yıllardır Denizliye birlikte hizmet ettikleri Denizli Milletvekili Nilgün Ökün yeni görevinde de başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyledi. 6. Olağan Genel Kurulda MKYK yedek üyeliğine seçilen Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi de kutlayan Başkan Zolan, "El ele, gönül gönüle Denizli ve ülkemizde pek çok güzel hizmetin altına birlikte imza atacağız. Yolları açık olsun" dedi.

Öte yandan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, MKYK üyeliklerine seçilen Denizli Milletvekili Nilgün Ök ile Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgiye görevlerinde başarılar dileyerek, tebrik etti.




Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması