DAŞDÖNER'LE HALK OTOBÜSLERİNDE YENİLİKLER BİTMİYOR


Gündem 29.10.2019 12:39:00 0
DAŞDÖNER

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi, Faruk Daşdöner ve arkadaşlarının döneminde teknolojinin nimetlerinden faydalanarak çağdaş hizmetlerle Isparta halkını buluşturuyor. Yeni alınan son teknonoljik körüklü otobüs ile koordinasyon merkezi sistemi törenle hizmete sunuldu. Yakında toplu taşıma cep telefonu uygulaması hizmete girecek.

Isparta Belediyesi’nin kontrolü altındaki Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, önemli yeniliklere imza atıyor. Faruk Daşdöner ve arkadaşlarının yönetime geçmesinden sonra teknolojinin nimetleri ile tanışıp Isparta halkını çağdaş hizmet uygulamaları ile tanıştıran Halk Otobüsleri Kooperatifi, bünyesine son model, çevre dostu Mercedes marka körüklü otobüs kazandırdı. Yeni alınan son model otobüs ile otobüsleri bilgisayardan takip ve yönetme ihtiyacı için kurulan korodinasyon merkezi sistemi törenle hizmete sunuldu.

Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde dün gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, oda başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlar, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, Belediye Başkan Yardımcıları ile ilgili birim müdürleri, kooperatif ortakları, şoförler ve misafirler katıldı.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kooperatif olarak toplu taşımada modern ve çağdaş hizmet hedefinde olduklarını belirterek “sınıfında en iyi olan bir markanın otobüsünü kooperatifimize kazandırdık. Yaşlılarımız ve engellilerimizin ulaşımına uygun, çevre dostu bir otobüs. Yeni nesil otobüs olması dolayısıyla yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu otobüsümüzde yangınlara karşı otomatik yangın söndürme sistemi bulunuyor. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz” diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Daşdöner, Koordinasyon Merkezi’ni de hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “gelen şikayetleri gözönünde tutarak ana duraklara kamera sistemi kurduk. Araç takip sistemi ile araçların otobüslere yönlendirilmesini sağlıyoruz. Halkımızın durakda bekleme süresini 10 dakikaya kadar düşürdük. Önümüzdeki günlearde topluma taşıma cep telefonu uygulamasına geçiyoruz. Kısa zamanda uygulamaya geçireceğiz. Cep telefonu üzerinden bu hizmekten yararlanılabilecek. Amacımız kaliteli hizmet, güvenli ulaşım” diye sözlerini tamamladı.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.