Danimarkadan Sakaryaya "Bisiklet Kenti" ödülü


Gündem 26.10.2021 13:30:00 0
Danimarkadan Sakaryaya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Danimarka Odense’de UCI tarafından yapılan törende "Bisiklet Kenti" ödülü aldı.

SAKARYA(İGFA)- Bisiklet yatırımları ile bilinen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından verilen ödülünü alırken, "Türkiye’yi böyle prestijli bir törende temsil etmekten, Türkiye’de ilk olmaktan ve ülkemiz adına bu ödülü almaktan gurur duyduk. Umarız, bu alanda yaptığımız hizmetlerle markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleriz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Bisiklet sporunun dünyada geldiği nokta ve günlük hayatta bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için atılacak adımların konuşulduğu toplantıda, Sakarya’da start alan BMX Supercross DünyaKupası’ndan kesitler paylaşıldı.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) Başkanı David Lappartient, "Sakarya bisiklet konusunda özellikle son 10 yılda kendisini ciddi anlamda geliştirmiştir. Bu alanda araştırmayı, öğrenmeyi ve uygulamayı en iyi şekilde tamamlamıştır. Bir sürü bisiklet tesisi inşa etti, programları hayata geçirdi. Bisiklet geçişleri, trafik park, bisiklet yolları hayata geçirdi. Çocuklar için bisiklet programları uyguladı. Sakarya’yı bu konuda tebrik ediyorum. Etkinliklerin ve yatırımların devam etmesini umuyorum" dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor