ÇYDD Kocaeli Şubesinde 4. Dönmez dönemi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesi’nin 18. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Meral Dönmez, tek aday olarak güven tazeledi.


Gündem 31.03.2021 10:00:00 0
ÇYDD Kocaeli Şubesinde 4. Dönmez dönemi
KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesi’nin 18. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez’in tek aday olarak güven tazelediği genel kurul sonucunda mevcut Başkan Dönmez 4. dönemine başladı. Genel kurulun divan başkanlığını yapan Prof. Dr. Zehra Gönül Balkır,  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, kadına verdiği değer için teşekkür ederken, Başkan Hürriyetin, kendileri için rol model olduğunu söyledi. ÇYDD kongresinde konuşan Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki tüm çalışmalar ve bundan sonra hayata geçirilecek tüm projeler için şimdiden üyeleri kutladı. Gençlerin ve geleceğimizin hayatına, eğitimine önemli katkıları olan ÇYDDnin yeni döneminde de yeni başarıların da beraberinde geleceğini kaydeden Başkan Hürriyet, "Sizlere layık olmak, hep birlikte sorunları çözmek ve iş üretmek çok kıymetli. Bu anlamda da evim gibi gördüğüm bu dernek için bana düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.

Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında