Çocuklarınızı Meslek Okullarına Gönderin

Isparta'da Yıllardır TOBB Anadolu Lisesine gönüllü hizmet veren ve meslek liselerinin önemini her fırsatta dile getiren Gül Petek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı'dan çağrı Çocuklarınızı Meslek Okullarına Gönderin.


Eğitim 14.10.2021 16:43:00 0
Çocuklarınızı Meslek Okullarına Gönderin

Isparta'da Yıllardır TOBB Anadolu Lisesine gönüllü hizmet veren ve meslek liselerinin önemini her fırsatta dile getiren Gül Petek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı, dün çıkan yasayla Anadolu Liselerinden Meslek Liselerine geçişin önünü açan yasa için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e teşekkür etti.

Boyacı Ayrıca Meslek Liselerinin önemini her fırsatta dile getiren Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu'na da teşekkür etti.

İŞ GARANTİLİ OKUL

TOBB Anadolu Lisesine gönüllü hizmet veren ve meslek liselerinin önemini her fırsatta dile getiren Gül Petek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı, Orta Okuldaki Rehber Öğretmenleri, el becerisi ve öğrencilerin yeteneklerine göre yönlendirilmesini önemle rica ediyorum, şuan sanayi sitelerinde ve servislerde Usta ve Çırak krizi var, bu krizi aşmanın ilk ve en hızlı yolu Meslek Liselerinden çıkacak öğrencilerimizin bu açığı kapatacaklarından eminim. Ben üzerime düşenden fazlasını yapmaya çalışıyorum, bu konuda Sayın Valimiz, vekillerimiz, Tobb ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyor, aileler, öğrenciler ve öğretmenlerimizden özellikle ricada bulunuyorum, meslek liselerine öğrenci yönlendirin, sanayiler ustasız, gençler işsiz kalmasın dedi.

ANADOLU LİSELERİNDEN MESLEK LİSELERİNE GEÇİŞLER KOLAYLAŞTI

13 Ekim 2021 Çarşamba 31627 sayılı resmi gazetede ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.
Yapılan değişiklik ile Anadolu liselerinden 10. Sınıflarda meslek liselerine geçiş imkanı sağlandı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor