Çılgın Sayısala SüperStar özelliği


Gündem 20.10.2021 17:30:00 0
Çılgın Sayısala SüperStar özelliği

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Lotoya kat kat kazandıracak yepyeni bir özellik daha geldi. Bundan böyle Çılgın Sayısal Loto oynayan oyunseverler isterlerse SüperStarı da oyuna ekleyebilecek.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye'deki şans oyunları tarihinin en yüksek ikramiyesi olan 212 milyon 285 bin 211 TL rekor ikramiyeyi kazandıran Çılgın Sayısal Loto yeniliklerine devam ediyor. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto'ya Joker'in ardından yepyeni bir özellik daha eklendi:

Bundan böyle Sayısal Loto çekilişinin sonucunun belirlenmesi için 90 numara içerisinden çekilen 6 numaranın ardından ayrı bir küre içerisinde yer alan 90 numara içerisinden bir de SüperStar numarası çekilecek. SüperStar ile oyunseverler kat kat kazanmaya devam edecek.
 
SÜPERSTAR NASIL OYNANACAK?
 
Oyunseverler bugün itibari ile bayilerden, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve mobil uygulamalardan her zamanki gibi 6 numara belirleyerek Çılgın Sayısal Loto için işaretlemelerini yapacak. SüperStar'ı da oynamak isterlerse Çılgın Sayısal Loto kolonunun üzerindeki 'SüperStar' yazan kutucuğu işaretlemeleri gerekecek.

Ardından kolonun en sağındaki mavi renkle belirlenmiş olan SüperStar kolonundan bir sayı belirleyecek. Eğer Çılgın Sayısal Loto kolonunda SüperStar yazan kutucuğu işaretleyip, mavi kolonda sayı işaretlemezse sistem otomatik olarak bir SüperStar rakamı belirleyecek. Çılgın Sayısal Loto'nun bir kolonuna 3 TL ödeyen oyunseverler, SüperStar numarası da işaretlemek isterlerse ek olarak 1.5 TL daha ödeyecek. Yani Çılgın Sayısal Loto ile beraber oynandığı her kolon için minimum ödenecek tutar 4.5 TL olacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı