Çiğli Belediyesi, Avrupa Diploması Ödülünün sahibi oldu

İzmire bağlı Çiğli Belediyesi Avrupa Konseyi tarafından 2020 yılında düzenlenen Avrupa Ödülünün ilk aşaması olan Avrupa Diplomasi Ödülünü online yapılan seremoni de aldı.


Gündem 1.10.2021 12:00:00 0
Çiğli Belediyesi, Avrupa Diploması Ödülünün sahibi oldu

İZMİR(İGFA)- Avrupa Konseyi tarafından düzenlenen ve dört basamaklı olan Avrupa Ödülü'nün ilk basamadığında Avrupa Diplomasi Ödülü, Çiğli Belediyesi'ne verildi.

Strasbourg’da yapılmaası planan ödül törnei pandemi nedeni ile online olarak düzenlendi. Törende Çiğli, Çorlu ve Selçuk Belediyesi’nin yanında Cavaglia, Contigliano, Reggio Emilia, İspanya’nın Bilbao ve Tarragona, Fransa’nın Bayeux, Almanya’nın Velbert,  Ukrayna’nın Poltava ve Avusturya’nın Neumarkt in der Steiermark kentleri de ödül aldı.  Online törenin açılış konuması, konuşmasını Avrupa Ödülü Alt Komitesi Başkanı Kestutis Masiulis tarafından yapılırken, tören Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Rik Daems'in konuşması ile son buldu. 

Yerel kalkınma, çevre ve gençlik üzerine yaptığı çalışmalar ile farklı hizmetler sunduklarını belirten Başkan Gümrükçü, “Çiğli’yi uluslararası anlamda böyle önemli bir organizasyonda temsil etmekten dolayı mutlu ve gururluyum. Avrupa’nın önemli kentlerini geride bırakarak elde ettiğimiz bu başarı, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli Çiğlililerin ve değerli mesai arkadaşlarımın eseridir. Avrupa’nın en prestijli ödülleri arasında yer alan Avrupa Ödülü’nün sonraki aşamaları için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çiğlimizi yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada doğal güzellikleri, turizm imkanları, hizmetleri ve projeleriyle tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!