CHPli Vekil Yalımdan mazot desteği çağrısı


Gündem 24.10.2021 08:00:00 0
CHPli Vekil Yalımdan mazot desteği çağrısı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Ulaştırma Bakanlığına seslenerek, mazot desteğinin acilen uygulamaya geçirmesini talep etti.

UŞAK (İGFA) - CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada son günlerde yapılan akaryakıt zammına dikkat çekti.

CHP’li Yalım konuşmasında, ulaştırma sektörü ve çiftçinin son on günde dar boğaza girdiğini belirterek, son 10 günde mazota, akaryakıta 8 Ekim’de 23 kuruş, 16 Ekim’de 41 kuruş, 19 Ekim’de 23 kuruş olmak üzere toplamda 87 kuruş zam geldiğini anımsattı. "Kamyoncu, otobüsçü, minibüsçü ve taksici esnafımız ciddi anlamda zor durumda" diyen Milletvekili Yalım, "Zamlar bu şekilde devam ederse, tüm bu sektörlerimiz kontak çeviremez hale gelecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na sesleniyorum. Profesyonel nakliyecilerimize ve çiftçimize mazot desteğinin acilen uygulamaya geçirilmesini talep ediyorum” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı