CHP: "Seçime dünden razı, bugünden hazırız"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bursa’dada esnaftan üniversiteliye her kesime mesajlar verdi. Seçim için gün saydıklarını belirten Özel, "Biz CHP olarak yapılacak seçime dünden razı, bugünden hazırız" dedi.


Gündem 29.09.2021 14:30:00 0
CHP:

BURSA (İGFA) - CHP Genel Başkanvekili Özgür Özel bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. Bursa’da Esnaf Sanatkar Odaları Birliği’nde esnafla bir araya gelen Özel’e, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolu başkanları da eşlik etti.

"EY MERKEL..."

BESOB'da Başkan Arif Tak tarafından karşılanan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Pandemi geldi, sağlıkla ilgili tedbirler eksiğiyle fazlasıyla alınıyor, yapılıyor. Ama bir de hepimizin birden ekonomik olarak da hem ülkemizi hem de ülkemizdeki meslek gruplarını ayakta tutma mecburiyetimiz var. Bu konuda nasıl bir sınav verdik dersek herhalde iyi bir sınav vermediğimizi herkes kabul ediyor. Bugün Türkiye’de özellikle orta direğin artık yoksullaştığı ve hepimizi ayakta tutacak en önemli kirişlerden bir tanesi olan esnafların korunamadığı ve o kirişin çatladığı, kırıldığı yerde çatının ayakta kalamayacağı bir noktadayız. Biz, ‘Ey Merkel’ diye seslendiğimiz Alman Şansölyesi, kriz için 550 milyar avro ayırdı. ‘Ey Macron” diye beğenmediğimiz, kızdığımız Fransa Cumhurbaşkanı 300 milyar avro ayırdı. Bizim doğrudan ayırdığımız, esnafımıza destek 5 milyar TL idi, ikinci paketle de 6 milyar TL’lik daha bir destek geldi. Yani 11 milyar TL, 1 milyar avroya denk geliyor. Yani Macron’un 300’de 1’i, Merkel’in 500’de 1’i kadar biz bu işi yapabilmişiz" diye konuştu.

CHP Kestel İlçe Başkanlığı, Kestel Esnaflar Odası, Kestel Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ettikten sonra BAOB’da Akademik Oda Başkanlarıyla görüşen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ardından Görükle’de üniversiteli öğrencilerle buluştu. Buluşmada, Özel’e; CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Başkan adayı Mustafa Bozbey de eşlik etti.

ÜNİVERSİTELİ ÖRĞENCİLERE ZİYARET

Özel, “Bir yıl içinde bütün Türkiye’de, öğrenci sayısı belli, bunun yüzdeleri var hiç böyle zor hesap değil, hiç şaşmaz, ne kadar öğrencinin yurt ihtiyacı var o ortada, bunun yüzde 10 fazlasıyla 81 ilde ve ilçelerde TOKİ tarafından bir yıl içinde Cumhuriyet Yurtları yapılacak. Bu bizim iktidarımızın 365. günü için gençlerimize verdiğimiz sözdür. Namus sözümüzdür” dedi.

Bu ülkenin daha iyi yönetilmesi için artık bu kitleler, her birimiz, esnafı, memuru, işçisi, emeklisi, emekçisi seçim için gün saydıklarını ifade eden Özgür Özel,"Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, yapılacak bir seçime dünden razıyız, bugünden hazırız" dedi.


Bursa İnegöl'deki yangın kontrol altında Bursa İnegöl'deki yangın kontrol altında
Konya'da KOSKİCBS ile akıllı altyapı güçleniyor Konya'da KOSKİCBS ile akıllı altyapı güçleniyor
Bursa Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Bursa Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama
İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması
Düzce Konuralp Antik Kent sporcuları ağırladı Düzce Konuralp Antik Kent sporcuları ağırladı