CEBEL MOBİLYA SEKTÖRÜNE YENİ SOLUK GETİRDİ

CEBEL MOBİLYA HER TÜR MOBİLYA İMALATI VE DEKAROSYONU BANYO ÇOCUK VE GENÇ ODASI GÖMME DOLAP BAZA TAKIMLARI MUTFAK SALON TV ÜNİTESİ VESTİYER İMALATI İLE MÜŞTERİLERİNE MUHTEŞEM HİZMET SUNUYOR.


Yaşam 7.03.2021 23:22:00 0
CEBEL MOBİLYA SEKTÖRÜNE YENİ SOLUK GETİRDİ

Bölgemizde mobilya sektöründe adını emin adımlarla tüm illere yayan "CEBEL MOBİLYA" getirdiği yeniliklerle sektöre yön veriyor.

"CEBEL MOBİLYA", ev ve ofis tasarımlarında özgün dokunuşlara yer açan şık ve fonksiyonel ürünleriyle başta Isparta, Burdur ve Antalya'da mobilya sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Sektör öğrencileri, tez hazırlama, staj ve gerekli bilgi edinme çalışmaları için CEBEL'i tercih ediyor.

30 yıllık deneyim ve bilgi birikiminin aktarıldığı, sektörün en genç tasarımcısı arasında yer alan Özkan Demirel, Türkiye'nin belirlediği tüm zarif çizgileri tasarımlarıyla buluşturuyor. Şık ve fonksiyonel tasarımları ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunan CEBEL MOBİLYA, ev ve ofislerde kolayca değiştirilebilen çalışma alanları konseptini de müşterileriyle buluşturuyor.

Evinizde işyerlerinizde keyifli alanlar oluşturun

Gündemin yön verdiği yeni yaşam koşullarıyla her gün daha yaygın hale gelen home-office tarzı, CEBEL'in çalışan odaklı dinamik ve modern tasarımları ile kusursuz alanlara dönüşüyor. Tüketici ihtiyaçlarına yönelik sunduğu modüler mobilya çözümleri ile sektöre yeni bir soluk getiren "CEBEL MOBİLYA", küçük alanlarda bile ideal konfor ve uzun süreli rahatlık sunuyor. CEBEL, aynı zamanda doğadan ilham aldığı tasarımlarında ihtiyacınız olan tüm konforu modüler ürünleriyle sizlere ulaştırıyor. Evinde özgün bir çalışma alanı yaratmak isteyen herkes, 'CEBEL MOBİLYA'nın sunduğu şık, fonksiyonel ve modern tasarımlarla hayatın tadını çıkarıyor.

 

  • Yetkili Kişi: ÖZKAN DEMİREL
  • GSM: 05339257818
  • Telefon: 02462231410
  • Bölge: Merkez
  • Adres: YENİ SANAYİ SİTESİ 23.BLOK 3228 SOK. NO:25 MERKEZ/ISPARTA

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı