Gündem

Gündem Haberleri

Bursaspor kongresi erkene çekildi

Bursaspor Kulübü yönetim kurulunun daha önce 22-30 Mayıs olarak açıkladığı olağan genel kurul tarihi 1-9 Mayıs olarak güncellendi.


Gündem 14.04.2021 10:00:00 0
Bursaspor kongresi erkene çekildi
BURSA (İGFA) - Bursasporun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: " Kulüp Başkanımız Sayın Erkan Kamat daha önce yapmış olduğu basın toplantısında Olağan Genel Kurul Toplantımızın 22-30 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacağını açıklamıştı. Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Olağan Genel Kurul 1. Toplantısının 1 Mayıs 2021 Cumartesi günü yapılmasına, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 2. Toplantının 9 Mayıs 2021 Pazar günü yapılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulu olarak Bursasporumuzun geleceğini düşünerek aldığımız bu karar doğrultusunda adayların plan ve projeleriyle yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlamaktır. Bursaspor’un menfaatleri her şeyin üzerindedir. Genel Kurul kararının camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı