Bursada lojistijk firma Renault Truckstan vazgeçmedi

20 yıldır Renault Trucks araçlar ile operasyonlarını sürdüren Gemlik Aktaş-1 Lojistik, 40 adet ADR’li ve retarderli Renault Trucks T460 çekicilerini teslim aldı.


Gündem 4.03.2021 16:30:00 0
Bursada lojistijk firma Renault Truckstan vazgeçmedi

BURSA (İGFA) - Gemlik’teki Aktaş Lojistik merkezinde düzenlenen törende Aktaş-1 Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Aktaş ve Genel Müdürü Nuray Eryiğit, araçlarını Renault Trucks adına Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Genel Müdürü Mesut Süzer’den teslim aldılar.  

Aktaş’ın 120 araçlık filosunda 100 adet Renault Trucks çekici bulunuyor. Verimliliği değerlendirmek adına arada farklı araçlar alımları yaptıklarını belirten Gemlik Aktaş-1 Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Aktaş, “Tercihimizde en önemli etken, satış sonrası hizmetler. Lojistik şirketlerinin kaybettikleri bir saat bile çok fazla ek maliyet getirebiliyor. Araçlardan kaynaklanan kısa süreli dahi olsa zorunlu iş araları, işleyen tüm çarkı etkiliyor. Bu nedenle araçların sorunsuz yollarına devam etmesi bizler için en önemli konu. Satış sonrası hizmetlerin ihtiyaçlarımıza karşılık verememesi nedeniyle filomuza yeni kattığımız düşük kilometredeki farklı araçlarımızı değiştirmek durumunda kaldığımız bile oldu. Renault Trucks’tan aldığımız satış sonrası hizmetlerden memnuniyetimiz, her zaman tercihimizde ilk belirleyici oluyor” dedi.

Lojistik şirketlerinin araç yatırımlarının önemine dikkat çeken Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ise, genel olarak müşterilerle yapılan görüşmelerde satış sonrası hizmetler ve yakıt tasarrufu ile ilgili aldıkları olumlu geri bildirimlerden çok memnun olduklarını söyledi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı