Bursada hafta sonu kısıtlaması fırsata döndü

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasaklarını fırsata dönüştüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarında hız kesmedi. Çalışmalarda Çevre yolundan İzmir yönüne dönüş için yapılan ilave şerit uygulaması tamamla


Gündem 12.04.2021 12:00:00 0
Bursada hafta sonu kısıtlaması fırsata döndü

BURSA (İGFA) - Bursa’nın ulaşım sorununu ortadan kaldırmak amacıyla yol genişletme, yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasaklarını fırsata dönüştürdü. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesinde 12 aynı noktada 77 araç ve 191 kişilik ekiple, kazı dolgu, asfalt kaplama, asfalt yama, bordur, trafik çizgi, sinyalsizasyon ve levhalama çalışmaları gerçekleştirildi. Çevre Yolu’ndan gelip İzmir istikametine gidecek araçların oluşturduğu yoğunluğun önüne geçmek için bu bölgede yapılan şerit genişletmesi çalışması hafta sonu yasaklarında tamamlandı. Çalışmalarda ayrıca  Acemler Kavşağı tüp geçit çalışması kapsamında Oulu Cadde köprü üstü asfalt çalışması hızla devam ederken, Osmangazi ilçesi sınırlarında Nilüferköy Mahalle yolu asfalt yama çalışması, Demirtaş Cadde Yolu Panayır Cadde keşisimi Yasemin Park Kavşağı kazı dolgu ve asfalt kaplama çalışması, Demirtaş Cadde Yolu Yıldız Evler Kavşağı asfalt kaplama çalışması da yapıldı. Ayrıca T2 hattı üzerinde yer alan Gençosman yaya üstgeçidinin montajı da hafta sonu yasakları sürecince tamamlandı. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı