Bursada Gemlikli kadınlar Türkiye’ye örnek oluyorlar

Bursanın Gemlik ilçesinde kadınların liderliğini yaptığı yardım kuruluşları yıllardır ilçede durumu iyi olmayan ailelere gıdadan giyime, yakacak yardımından sıcak yemek yardımına kadar pek çok alanda yardım faaliyetlerini sürdürerek bütün Türkiye’ye örne


Gündem 16.04.2021 12:00:00 0
Bursada Gemlikli kadınlar Türkiye’ye örnek oluyorlar
BURSA (İGFA)- Gemlik’te kadınların lider ve öncülüğünde yılın her günü yapılan yardım faaliyetleri toplamda bir çok belediyenin yaptığı yardımdan çok daha fazlasını aşmış durumda. Gönüllü yardımseverleriyle ihtiyaç durumunda olan ailelerin her türlü ihtiyacını karşılayan Ayfer Güney Selvi başkanlığındaki Gemlik Seferberliği, şimdiye kadar yapmış oldukları çok sayıda ve çeşitli yardım faaliyetleriyle ön plana çıkan Arzu Çam Kömürcü başkanlığındaki Gemlik Yardım Gönüllüleri Derneği bunlardan bir kısmı. Yine 35 yıldır ilçede kurdukları aşeviyle sıcak yemek pişirip dağıtımını yapan İnci Aşevi, Gemlik’in en eski yardım kuruluşlarından Semiha Aslan başkanlığındaki Türkiye Yardımseverler Derneği Gemlik Şubesi, gerçekleştirmiş olduğu yardım projeleriyle de özellikle yetim ve öksüz öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Sosyal projelerle ismini duyuran Çiğdem Ateş başkanlığındaki Kardelen ekibi, Hisar Mahallesi Muhtarı Çiğdem Türe ve yardımsever Birdane Yıldırım Sarıkaya gibi isimler yıllardır Gemlik’te durumu olmayan ailelere yönelik başta gıda olmak üzere  giyim, eşya, barınma, eğitim, ve yakacak  yardımı gibi bir çok konuda Gemlik’te sürdürdükleri yardımlarla bütün Türkiye’ye örnek oldular.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı