Bursa Yıldırımda karate rüzgârı

Bursada birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan Yıldırım Belediyesi, 1. Esat Delihasan Kyokushın Karate Kupası düzenledi.


Gündem 6.10.2021 13:00:00 0
Bursa Yıldırımda karate rüzgârı

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya 35 kulüpten toplam 264 sporcu katıldı. Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda; Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcuları 8 birincilik, 6 ikincilik, 11 üçüncülük elde ederek toplamda 25 madalya kazandı. Dereceye giren sporculara ödüllerini Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Merhum Esad Delihasan’ın kardeşi Türkiye Karate Federasyonu Başkan Adayı Murat Delihasan, Bursa Karate İl Temsilcisi Necip Kaplan ve Yıldırım İlçe Spor Müdürü Mehmet Demirci verdi.

Kupada başarılı sonuçlara imza atan Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü’nden, Eşref İsmil, Berfin Gökdere, Mert Bedel, İbrahim Can Mingsar, Halil İbrahim Karahan, Abdullah Mingsar, İrem Mingsar ve Edanur Kıçcak 1’incilik, Hilal Su Muğ, Senanur Ağ, Ferhat Seyfidar, Berkay Çınar ve Muhammed Süner 2’ncilik, Emirhan Taşdemir, Revil Ballı, Zehra Dundar, Onur Şamaş, Esmanur Demir, Kardelen Aydoğan, Murat Usman, Burak Altınoğlu, Melüt Kahramanca, Ahmet Güzel, Balımsu Kahramanca ve Alperen Gül 3’üncülük elde etti.

Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukların ve gençlerin fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerinde sporun ayrı bir önemi var. Bu nedenle Yıldırım’ı bir spor kenti yapmak ve sporu tabana yaymak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Tüm vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçeye kazandırdıklarını belirterek, yenilerini inşa etmeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, "Şükürler olsun sporcularımız katıldıkları turnuvalarda göğsümüzü kabartıyor. Hepsiyle gurur duyuyoruz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu