Bursa Yıldırım Belediyesi "Spor Kenti" olma yolunda ilerliyor

Bursanın ilçelerinden biri olan Yıldırım Belediyesi " Spor Kenti" kimliğini geliştirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, "Amatör Spor Haftası" dolayısıyla, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen amatör spor kulüplerine destek programına katıldı.


Gündem 5.10.2021 18:00:00 0
Bursa Yıldırım Belediyesi

BURSA(İGFA)- Amatör takımları destekleyen ve "Amatör Spor Haftası" adı altında düzenlenen etkinliğe katılan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "İlçemizdeki Amatör Spor Kulüplerimiz; sporun tabana yayılması,
gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve spor kültürünün oluşması açısından çok önemli görevleri yerine getirmektedir.Bu kapsamda bugün 45 spor kulübümüze, eşofman takımları, futbol topları ve çantalardan oluşan malzeme desteği sağlayacağız. İnşallah spora, sporcuya ve kulüplerimize desteklerimiz bundan sonra da artarak sürecek” dedi.

Başkan Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak, 2021 yılı itibariyle 3 bin 280
lisanslı sporcumuz var. 2 yılda; ‘Yaz ve Kış Spor Okulları’nda 16 farklı
branşta 35 bin 940 çocuğumuza, ‘Cimnastik Okulları’nda 10 bin 115
çocuğumuza, ‘Kadın Spor Merkezleri’nde 23 bin 672 kadınımıza spor
eğitimi hizmeti verdik” ifadelerini kullandı.

"YILDIRIM'IN GENÇ POTANSİYELİ YÜKSEK"

Etkinlikte konuşan Kaymakam Adem Yazıcı, Adem Yazıcı, “Yıldırım’da sadece okul çağında olan 130 bin çocuk ve gencimiz var. Bu çok büyük ve önemli bir potansiyel. Yıldırım Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalarla bu gençlere dokunuyor." dedi.

Başkan Yılmaz'ın yaptığı spor projelerinden bahseden Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Başparmak bu konudaki desteklerden dolayı teşekkür etti.  

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen etkinliğe, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak, Yıldırım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demirci, AK Parti Yıldırım İlçe başkanı Ali Erbay, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanı Çetin Yıldız ve spor kulüplerinin yöneticileri katıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak