"Bursa Yenişehirden sefer ağı genişlemeli"


Gündem 15.10.2021 16:00:00 0

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Yenişehir Havaalanı önündeki kamuoyuna önceden duyurduğu basın açıklamasını yapacağı saatlerde sosyal medya üzerinden aynı konuda paylaşımda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgine cevap verdi. Karaca, "Bursanın palavraya karnı tok" dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa'da dün Yenişehir Havaalanı ile ilgili yerinde açıklama yapan CHP İl Başkanı İsmet Karaca, aynı saatlerde sosyal medya üzerinden aynı konuda paylaşımda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'e cevap verdi.

"20 YILDIR NEREDEYDİNİZ?"

AK Partili vekilin Yenişehir Havaalanı konusunda herkese sorumluluklar yüklediğini ancak bir tek iktidar partisinin sorumluluğunu atladığını ifade eden CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, "Adama sormazlar mı, partiniz 20 yıldır iktidarda, 20 yıldır neredeydiniz?" dedi. Karaca, Bursa’nın nüfusunun hinterlandıyla birlikte 5 milyona ulaştığını, böyle bir nüfus gücü ve sanayi üretimine sahip bir kentin yurtdışı bağlantılar bir yana yurtiçinde de yeterli bir hava ulaşımı ağı bulunmamasının aklı başında hiç kimseye izah edilemeyeceğini söyledi. Başkan Karaca, Milletvekili Esgin'e "Edebiyatı bırakın, Yenişehir'den sefer ağını genişletin" çağrısı yaptı.

"AÇIK DAVETİMDİR" DEMİŞTİ...

Hatırlanacağı gibi, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa'daki Yenişehir Havaalanı'nın etkin kullanılması için siyaset üstü çağrıda bulunmuştu. Esgin, "Açık Davetimdir" başlıklı sosyal medya paylaşımıyla Bursa sevdalılarını Bursa Havalimanını konusunda oluşturacakları ortak gündemde bir araya gelmeye davet etmişti.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.