Bursa Osmangazide yapılan Goblen Yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu


Gündem 26.10.2021 16:30:00 0
Bursa Osmangazide yapılan Goblen Yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) tarafından düzenlenen Goblen Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleştirildi.

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi’nin OSMEK kursları kapsamında düzenlediği Goblen Yarışması'nda ödüllerin sahibi belli oldu. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde yapılan ödül törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da katıldı. 

Yapılan Goblen Yarışması'nda kursiyerler, Bursa'nın tarihi ve kültürel simgelerini tablolaştırdı. Ödül töreninde Bursa'nın değerlerinden biri olan Karagöz ve Hacivat  Dans gösterileri yapıldı. Yarışmada ‘Beyaz Cennet’ rumuzuyla Hülya Baytak birinci olurken, ikincilik ödülü ‘Sümbüllü Bahçem’ rumuzuyla Ebru Aydoğdu’ya, üçüncülük ödülü ise ‘Yeşil Türbem’ rumuzuyla Nesrin Tuna’ya verildi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!