Bursa Osmangazide sosyal tesisler kapılarını açtı

Osmangazi Belediyesi, Cumhurbaşkanlığının COVİD-19 salgınıyla mücadelede "Kontrollü Normalleşme” sürecine ilişkin düzenlemelerinin ardından sosyal tesislerinin kapılarını yeniden vatandaşa açtı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarının sıkı bir şekilde uygula


Gündem 5.03.2021 11:00:00 0
Bursa Osmangazide sosyal tesisler kapılarını açtı

BURSA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kontrollü Normalleşme” düzenlemeleriyle ilgili açıklamalarının ardından Osmangazi Belediyesi’nin Değirmen, Sarıalan, Gökdere, Haraççıoğlu ve Soğukkuyu sosyal tesisleri hizmete açıldı. Sümbüllü Bahçe Konağı ise, yasakların uygulandığı süreçte başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kısa süre içerisinde müdavimlerini ağılayacak. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan COVID-19 salgını süreciyle birlikte, tedbirleri en üst seviyeye çıkardıklarını ifade eden  Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, maske, mesafe ve temizlik konusunda adeta seferberlik ilan ettiklerini söyledi. Bu süreçte, belediye bünyesindeki sosyal tesisleri de kapattıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Mart 2021 itibariyle “Kontrollü Normalleşme” sürecine geçildiğini açıklamasıyla birlikte, sarı kategoride yer alan Bursa’da restoran ve cafe gibi toplu hizmet veren yerler açıldı. Bizler de, vatandaşlarımızın sağlığı için tedbirleri en üst seviyede tutarak tesislerimizi açma kararı aldık. Yüzde elli kapasiteyle hizmet vermeye başlayan tesislerimizde, HES kodu, maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle dikkat ediliyor. Kontrollü normalleşme sürecinde aldığımız güçlü tedbirlerle hemşerilerimizi sosyal tesislerimize bekliyoruz” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı