Bursa Osmangazi Belediyesi, Ovaakçaya yeni cadde yapıyor


Gündem 27.10.2021 16:00:00 0
Bursa Osmangazi Belediyesi, Ovaakçaya yeni cadde yapıyor

Osmangazi Belediyesi’nin Ovaakça Çeşmebaşı Mahallesi Mevlana Caddesi imar yolu açma çalışmalarında hafriyat çalışmaları tamamlandı. Toplam 860 metre uzunluk, 25 metre genişliğindeki imar yolu açma çalışmaları sırasında yaklaşık 1.5 kamyonluk hafriyat gerçekleştirildi.

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi tarafından Ovaakça bölgesinde, son zamanlarda yükselen konutlar ve bölgenin sanayi yatırımlarının getirdiği araç trafiği yükünü rahatlatmak için başlatılan çalışmalar sonucu, Çeşmebaşı Mahallesi’ne 860 metre uzunluk, 25 metre genişliğinde bir cadde kazandırıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu çalışmaların yılın 12 ayı devam ettiğini belirterek, "Ovaakça bölgemize, alt ve üst yapı, sosyal tesis, park, meydan, spor tesisi, yeşil alan gibi, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyacına göre hayatın her alanına dokunan ciddi yatırımlarımız var" dedi. 


Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı
MASKİ’den önemli duyuru MASKİ’den önemli duyuru
Muğla'dan evde reçete hizmeti Muğla'dan evde reçete hizmeti
Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı