Bursa Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy yollarına asfalt döktü


Gündem 25.10.2021 16:00:00 0
Bursa Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy yollarına asfalt döktü

Bursa Osmangazi Belediye ekipleri, köy yollarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için Nilüferköy Mahallesi’nde dolgu ve tesviye çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları sıcak asfaltla buluşturdu.

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi, merkezden en uç noktaya kadar, 136 mahallenin tamamında gerek yaya, gerekse araç trafiği açısından, vatandaşların rahat ve konforlu ulaşıma erişebilmesi için çalışmalarına devam ediyor. 

Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Nilüferköy Mahallesi’nde, altyapı, dolgu ve tesviye çalışmaları tamamlanan 8 sokağı sıcak asfaltla kapladı.    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, " Nilüferköy  Mahallesi 17. Bayır Sokak, Yeşil Sokak, Kelebek Sokak, 14. Gümüş Sokak, 13.Çağlayan Sokak, Özkılıç Sokak, Nilüfer İnönü Caddesi ve isimsiz iki sokakta, dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yaklaşık 1 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı. Bu çalışmada 1.850 ton sıcak asfalt kullanıldı. Tesviye ve dolgu çalışmaları devam eden 14. Lale ve 20. Şirin Sokak da çalışmaların tamamlanmasının ardından asfaltla kaplanacak" dedi.       


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı