Bursa Mustafakemalpaşada Başkan Kanar, üniversitelilerle buluştu


Gündem 22.10.2021 11:30:00 0
Bursa Mustafakemalpaşada Başkan Kanar, üniversitelilerle buluştu

Bursada Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, üniversite öğrencileri ile buluşurken, "Bu kent hepimizin hep birlikte çözümler üreteceğiz" dedi.

BURSA (İGFA) - Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulunda yaklaşık yüz öğrenci ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, gençlerin sorularını samimiyetle yanıtladı.

Mustafakemalpaşa’da öğrenimlerini sürdüren ve yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen üniversitene hoş geldin etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Zorlu pandemi sürecini arkamızda bırakmaya çalıştığımız bu günlerde üniversite öğrencilerini ilçemizde tekrar görmeyi özlediğimi söylemek istiyorum. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Öğrenciler bizim için hem misafir hem ev sahibi. Bundan da önemlisi huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim hayatlarını devam ettirebilmeleridir ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

Genç görüşün çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Kanar, her konuda öneriler beklediklerini belirterek, "Mustafakemalpaşa’yı iyi tanıyın ki gittiğiniz her yerde kentimizi anlatın. Öğrenim hayatınızı Mustafakemalpaşa’da geçirmekten çok büyük keyif alacağınızı, eğitim ve öğrenim hayatınızdan güzel anılarla iş hayatlarınıza atılmanızı temenni ediyorum. İhtiyacınız olduğunda Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bizler yanınızda olacağız. Her birinize başarılar diliyorum” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”