Bursa Mudanyada eşit eğitim ağı genişliyor

Bursada Mudanya Belediyesinin internete erişim imkanı olmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sunmak için hayata geçirdiği Eşit Eğitim Ağı projesinden faydalanan mahallelerin sayısı arttırdı.


Gündem 15.03.2021 12:30:00 0
Bursa Mudanyada eşit eğitim ağı genişliyor

BURSA (İGFA) - Mudanya Belediyesi, bilgisayar ve internet erişimine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği eşit eğitim ağı projesi kapsamında 6 mahalleye verdiği internet hizmetinin sayısını 15e çıkardı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde park, meydan gibi belirli noktalarda kurulumu yapılan internet altyapısı sayesinde öğrencilerin, Wi-Fi seçeneğinden Eşit Eğitim Ağına bağlanarak, ücretsiz olarak faydalanabileceğini söyledi. Başkan Türkyılmaz, bir ay içinde tamamlanması beklenen proje kapsamında, mevcutta bulunan verici sayısını artırılarak, ilçenin en uzak noktasına da ulaşılmasının hedeflendiğini kaydetti.


Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü